Magdalena Bury-Zadroga

Prezeska Fundacji „W rozwoju”

Psycholog, pedagog, trener rozwoju osobistego (ukończona Szkoła Trenerów TROP w 2011), coach – w 2013 roku zdała międzynarodowy egzamin International Coach Federation na poziomie ICC.

Od 10 lat prowadzi szkolenia i treningi z zakresu umiejętności psychoedukacyjnych. Pracuje głównie z młodzieżą, seniorami oraz kobietami. Koordynatorka i trenerka w projekcie „Przedsiębiorcza Kobieta w Opolu” (2013, 2014, 2015).

Do 2015 roku prezeska Stowarzyszenia Laboratorium Zmiany, z ramienia którego obecnie koordynuje projekt „Widzę, słyszę, czuję i reaguję – przeciw dyskryminacji kobiet w miejscu pracy” (Obywatele dla Demokracji).

Twórczyni programu rozwijającego umiejętności liderskie wśród młodzieży „Lider w rozwoju”, w których prowadziła zajęcia z młodzieżą z wykorzystaniem dramy stosowanej (Grant Szwajcarski, 2014) oraz „Młody lider w rozwoju” (FIO, 2015).

Koordynatorka projektu „Laboratorium Kreatywnej Przedsiębiorczości”, (Młodzież w działaniu, 2013).

Koordynatorka III i IV Pikniku Rodzinnego nad Odrą, zrzeszającego organizacje pozarządowe wokół działań na rzecz Opolan. (2013, 2014).

Ekspert w zakresie psychologii pozytywnej, której podstawę stanowi rozwijanie talentów i indywidualnych potencjałów człowieka, pozytywnego myślenia, proaktywności, automotywacji, integracji społecznej i edukacji osób starszych (autorka publikacji w książce „Metody edukacji osób starszych”, Stowarzyszenie Trenerów Organizacji Pozarządowych STOP, 2013).

Prywatnie lubi poznawać: miejsca, zwyczaje, historię, ludzi.

Trwa wczytywanie...